Gasztro Webshop

Vásárlási tudnivalók

Vásárlás előtt, kérjük, olvassák el figyelmesen a vásárlási tudnivalókat, termék-, és árinformációkat, az áruátvétel, a kiszállítás, a fizetés módjait, a szállítási díjszabást, fogyasztóvédelmi szabályzatunkat, adatvédelmi előírásainkat. A Gasztro-webshop vásárlói elfogadják a vásárlási információkban foglaltakat.

A kiválasztott termékek kosárba helyezése után a kosár gombra kattintva lehet a fizetési folyamatot és a rendelés véglegesítését megkezdeni. A számlázáshoz, az áru kiszállításhoz valamint a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat, információkat, kérjük, pontosan adják meg!

Webáruházunkban a vásárlás regisztrációval és regisztráció nélkül is létrejöhet. Ezt minden esetben a vásárló dönti el a vásárlás során. A regisztrációval történő vásárlás több előnnyel jár, így érdemes megfontolni ezt a lehetőséget.

A regisztráció nélküli megrendelés leadásához is szükséges megadni az alábbi adatokat: számlázási, szállítási információk, fizetési és szállítási mód, elérhetőség.

A rendelés elküldése után visszaigazoló e-mail-t küldünk a rendelésről. Ezt kérjük, őrizzék meg!

Adatok módosítása, regisztráció törlése
A regisztráció során megadott adatok a későbbiekben módosíthatók, illetve az ennek során megadott összes adat törölhető.

Kapcsolatfelvétel:

Értékesítés: +36 70 773 8086
Műszaki támogatás, szerviz +36 70 325 5507
Irodai ügyintézés, számlázás: +36 70 325 745
e-mail:  office@gasztro-webshop.hu
Gasztro Webshop a Facebookon 
Gasztro Webshop Google+ 
Akciók hírlevélben 

A regisztrációval történő vásárlás előnyei

    Adatait egy alkalommal kell beírnia, így a következő vásárlás alkalmával könnyen intézheti megrendeléseit.
    Több szállítási címet adhat meg, amit rendszerünk tárol.
    Követheti az aktuális és a korábbi vásárlásait belépés után.